PrivatHemmet är för de flesta människor en plats där vi kan koppla av, dela tillvaron med andra och helt enkelt njuta av livet. Vem vill inte komma hem till trivsel och harmoni i en avstressande och välkomnande miljö. Möjligheterna är många då det handlar om att skapa ett trivsamt och genomtänkt hem. Ibland kan det dock vara svårt att se det egna hemmets möjligheter, hemmablinda blir vi alla.

Vi på i&i hjälper er att se ert hem med nya ögon. Vi kommer gärna hem till er för en konsultation. Vi utgår från de möbler och förutsättningar ni redan har, det mesta kan få nytt liv med färg eller omplacering. Om nya möbler önskas hjälper vi till att ta fram förslag som passar just ert hem. Vill ni sedan ha hjälp med utförandet så sköter vi detta, allt från enklare inredningsuppdrag till hela renoveringar och inredningsförslag.
Vi tar oss an privatkunder i mån av tid.

Våra vanligaste tjänster:

Inspirationsbesök

Vi gör ett hembesök hos er där vi tillsammans tittar på det ni önskar ha hjälp med, kan vara exempelvis färgsättning, förvaringslösningar, materialval, möblering, att hitta er stil, eller att lägga till inredningsdetaljer som bidrar med det där lilla extra. Mötet varar upp till 2 timmar, och efter mötet får ni en sammanställning utifrån de idéer vi diskuterat.

Pris 2780:- inkl. moms

Inredningsförslag

Vi kan även hjälpa er med komplett inredningsförslag om så önskas. Vi tar fram skisser, materialval, färgsättning, ljussättning, köksplanering, förslag på inredningsdetaljer, möbler, textilier m.m. utifrån era önskemål. Inredningsuppdragen startas upp med ett offertmöte där vi pratar om era behov och önskemål samt budgeten för projektet.

Pris utifrån offert, alternativt löpande timkostnad 695:- inkl. moms

Projektledning och praktisk inredningshjälp

Det är även möjligt att få hjälp med projektledning och genomförande av oss. Vi kan då sköta inköp samt transportera och iordningställa inredningen på plats. Vi har även ett nätverk av hantverkare och kan förmedla kontakter om ni önskar göra större förändringar.

Pris utifrån offert, alternativt löpande timkostnad 695:- inkl. moms