HomestagingMålet med homestaging är att den som kliver in i bostaden ska känna ”Här vill jag bo!”

Vi ser till bostadens karaktär, ljusförhållanden och möblerbarhet och föreslår åtgärder som hjälper till att lyfta hemmets bästa sidor. Är bostaden tom kan vi möblera upp den så den blir komplett med möbler och inredningsdetaljer.

Många mäklare uppger att stylade bostäder ofta säljs snabbare och attraherar fler köpare. Bostaden träder fram bättre, visar på den smartaste disponeringen av ytorna och får spekulanterna att ”flytta in mentalt”. Alltsammans resulterar i fler budgivare och fler bud. Dessutom är kostnaden för homestaging avdragsgill och tas upp under ”Utgifter för avyttringen” på Skatteverkets blankett K6/K5.

Nivå 1 – Gör det själv / Stylingkonsultation

Vi gör ett hembesök som vanligen tar ca 1-2 timmar där vi går igenom bostadens alla rum och ger tips och förslag på hur bostaden kan presenteras så fördelaktigt som möjligt. Det kan röra sig om att plocka bort saker, möblera om, fräscha upp, tänka på ljussättning och lägga till detaljer som lyfter helheten. Efter besöket får du en checklista av oss så du lätt själv kommer ihåg och kan utföra åtgärderna.

Priser
Lägenhet 1-3 rok 2495:-
Lägenhet fr. 4 rok / Radhus 2895:-
Villa 3195:-
För resor längre än 3 mil tillkommer resekostnad med 100:-/mil för resvägen därutöver.

Nivå 2 – Mix av ert och vårt

Vi lämnar råd om vilka befintliga möbler och accessoarer som kan användas i stylingen och vad som behöver plockas undan. Vi kompletterar sedan bostaden med passande mindre möbler, belysning, mattor och inredningsdetaljer såsom tavlor, ljus, växter, prydnadskuddar, dekorativa detaljer, m.m. från vårt varulager. Vi ser alltid till bostadens karaktär och kompletterar med detaljer som passar in för just detta hem.

Pris utifrån offert, från ca 8.000:- inkl. moms

Nivå 3 – Vi fixar rubbet

Vi möblerar upp och inreder den tomma bostaden med passande möbler och inredningsdetaljer så att det känns ombonat och passar bostadens stil och karaktär. Det är svårt att uppfatta ett tomt rums storlek och möblerbarhet. Genom att inreda och ljussätta det på rätt sätt visar man rummets yta och skapar samtidigt en trivsam känsla.

Pris utifrån offert, från 12.900:- inkl. moms

Vi samarbetar med flera hantverkargrupper, så om bostaden behöver ett extra lyft genom någon form av renovering kan vi hjälpa till med materialval och att ta kontakt med hantverkare som lämnar offert. Konsultationskostnad kring färgsättning och materialval samt projektledning 695:-/ timme inkl. moms.